Tjedni newsletter 23.6.

Nakon produženog vikenda najbolje sjeda plan UGP-a za ovaj tjedan, kao i pregled aktivnosti iz prošlog tjedna.

Posted by on June 23, 2020

TJEDAN PRED NAMA
 

  • NOVI WEB UGP

Tko čeka, dočeka! Dočekali smo novi web UGP-a, a web za članove koji smo obećali još je u izradi. Tu vas molimo za još malo strpljenja; želimo da vaš portal izgleda što bolje i zato smo si dali vremena. Dotad, pregledajte novi web i javite dojmove.
 
UGP NOVI WEB

 

  • UGP UPOZORENJE: NESPREMNOST ZA TURISTE

 
Hrvatski zavod za javno zdravstvo 19. lipnja objavio je Postupak kod pojave bolesti u gosta u turističkom smještajnom objektu u vrijeme pandemije COVID-19. Dakle, tek tri tjedna od otvaranja hrvatskih granica za ulazak stranih državljana! UGP je još jučer upozorio na nespremnost Vlade RH koja nije odgovore na pitanja naših turističkih djelatnika.
 
UGP UPOZORENJE: GDJE S TURISTIMA?
 

  • UGP UPOZORENJE: SUDSTVO

Još prije nekoliko tjedana proveli smo niz anketa koje su nam ukazale na manjkavost sudske prakse u državi. Ovaj tjedan nastavljamo s pritiskom prema bržem donošenju rješenja i rješavanju sudskih sporova u praksi. #VišePravde
 

  • SREDNJA.HR: PODCAST

Kako bi ukazali na važnost zastupljenosti mladih u poduzetničkom sektoru te ih privukli da izađu na izbore, predstavnici UGP-a gostovat će na podcastu portala Srednja.hr u četvrtak, 25.6.

 

  • BESPLATNA KONFERENCIJA "OD IDEJE DO POLICE", ZAGREB 30.6.

Ako imate proizvod u maloprodaji ili ga tek vidite na nekoj polici, na konferenciji čiji smo partner u organizaciji Women in Adria, čut ćete sve što trebate znati. Od retail marketing strategije, pregovara s retailerima, upravljanju zalihama i balansiranju online i offline prodaje.

PRIJAVA NA KONFERENCIJU
 

  • ZAHVALE DONATORIMA

Iako nam COVID kriza otežava posao, ovaj tjedan nastavljamo slati zahvale našim dragim donatorima, kojima se još jednom zahvaljujemo. Neke pošiljke su nam se vratile pa molimo sve vas koji niste došli do svoje zahvale da nam se javite.
 
 
TJEDAN IZA NAS
 

  • SASTANAK S PREDSJEDNIKOM

16.6. predstavnici UGP-a održali su sastanak s hrvatskim predsjednikom, Zoranom Milanovićem. Predstavili smo UGP, našu misiju i ciljeve, kao i zahtjev za većom transparentnosti financiranja države.
 
SASTANAK S PREDSJEDNIKOM
 
 

  • GALA VEČERA ŽENA PODUZETNICA

18.6. smo podržali Gala večeru najboljih hrvatskih poduzetnica u organizaciji Women in Adria. Uz odličnu organizaciju, uživali smo na panelu i druženju i možemo se samo nadati kako će i dalje rasti broj žena poduzetnica u društvu.
 
GALA VEČERA ŽENA PODUZETNICA
 
 

  • UGP UPOZORENJE: DISKRIMINACIJA POJEDINIH PODUZETNIKA

Nakon uporne borbe UGP-a, u mjere za lipanj ipak je ušao destination retail, ali samo one tvrtke koje imaju do deset zaposlenih. S druge strane, mjera skraćenog radnog tjedna vrijedi samo za one s više od deset zaposlenih. Time iz jednih i drugih mjera ostaju izostavljene mnoge tvrtke, što smatramo nedopustivim. Ukazali smo više puta na ovaj problem te i dalje čekamo odgovor nadležnih ministarstava.

UGP UPOZORENJE: DISKRIMINACIJA
 

  • UGP TV LIVE SHOW 2

Iza nas je druga emisija UGP TV Live Show-a. Rasprava je bila kvalitetna i žustra, a mi smo opet ponosni na još jedan Live Show iza nas.
Zahvaljujemo se voditelju Petru Štefaniću, gostima Davoru Huiću i Zvonimiru Mršiću, produkciji Rplus, Roberta Tomića Zubera i klapi Kampanel, koja je bila zaslužna za glazbenu podlogu ovaj put.
 
UGP TV LIVE SHOW 2
 
 

Na putu prema Hrvatskoj 2.0,
Vaš Glas poduzetnika