PartneriPOSEBNE POGODNOSTI IZ ERSTE BANKE


Dragi članovi, udruga Glas poduzetnika za vas je osigurala posebne pogodnosti u Erste banci koje će vam pomoći u vašem poslovanju. Vaše članstvo donosi Vam pristup ekskluzivnim financijskim rješenjima, povoljnim kreditnim uvjetima, posebnim popustima na osiguranje poslovanja i još mnogo toga - sve što vam treba da biste ostvarili svoje poslovne ambicije. 


Obrasce koji su potrebni za otvaranje računa potpisat ćete u poslovnici banke te dostaviti i potvrdu o članstvu u udruzi Glas poduzetnika. Posebne pogodnosti za UGP članove odnose se na: POSEBNE POGODNOSTI
POSEBNA POGODNOSTI ZA ČLANOVE UGP-a IZ WEINER OSIGURANJA


U suradnji s Weiner osiguranjem, našim partnerom koji brine o vašoj sigurnosti pripremili smo niz posebnih pogodnosti koje možete ostvariti vašim članstvom u UGP-u. Weiner osiguranje predstavlja pouzdanog partnera, posvećenog osiguravanju važnih aspekata vašeg svakodnevnog života i poslovanja.


Članovi Udruge imaju priliku ostvariti sljedeće pogodnosti uz Weiner osiguranje:


 • Osiguranje od automobilske odgovornosti - 5% popusta

 • Moj osiguran dom - 25% popusta

 • Moj osiguran business - 20% popusta

 • Godišnje putno osiguranje - 50% popusta

 • Osiguranje od nezgode - 25% popusta

 • Grupne police dopunskog zdravstvenog osiguranja (najmanje 6 osiguranika) gdje je ugovaratelj osiguranja pravni subjekt član UGP-a -5% popusta

 • Grupne police dodatnog zdravstvenog osiguranja (najmanje 6 osiguranika)  gdje je ugovaratelj osiguranja pravni subjekt član UGP-a -5% popust


Kako biste iskoristili ove pogodnosti, molimo vas da popunite zahtjev za ponudom putem online obrasca, uz napomenu o vašem članstvu u Udruzi. Za dodatne informacije ili pomoć u procesu ostvarivanja pogodnosti, slobodno nas kontaktirajte. POSEBNA PONUDA IZ A1


Ponosno predstavljamo posebnu ponudu koju smo osigurali za naše članove u suradnji s partnerom A1 Hrvatska!

 

A1 Hrvatska smatra da su poduzetnici srce hrvatske ekonomije te su u suradnji s UGP-om osigurali svim poslovnim korisnicima ponudu prilagođenu upravo Vašem poslovanju.


Neovisno o veličini Vašeg poslovanja članstvo u UGP-u donosi mogućnosti korištenja savjetovanja osobnog prodajnog predstavnika, kreiranja ponuda prema stvarnim potrebama i ciljevima poslovanja.


Kao dodatak na prilagođenu ponudu telekomunikacijskih usluga, A1 vam osigurava i ulazak u svijet Google oglašavanja i iskorištavanje njegovih neograničenih mogućnosti.

Započnite i vi partnerski odnos s A1 Hrvatska već danas i dozvolite da Vaše poslovanje učinimo još uspješnijim uz uslugu personaliziranog Google oglašavanja koje uključuje:

 

 • Analizu i izradu strateškog plana

 • Kreiranje kampanje uz izradu oglasa

 • Praćenje i optimiziranje kampanje

 • Izradu statistika na kraju svakog mjeseca

 

Ukoliko želite koristiti usluge oglašavanja putem A1 molimo Vas da popunite OBRAZAC . Nakon što popunite ovaj obrazac tim A1 će Vas kontaktirati kako bi prilagodili Google oglašavanje Vašem poslovanju.
POSEBNE POGODNOSTI IZ 24SATA


Udruga Glas poduzetnika omogućuje svojim članovima posebne pakete za oglašavanje na 24sata!

Kroz kampanju na 24sata.hr, komunicirajte najvažnije poruke na najčitanijem portalu u Hrvatskoj. Neka vaš glas dopre do preko 2.000.000 jedinstvenih čitatelja.

Na brz i jednostavan način te uz stručne savjete, podijelite sa svojim potrošačima informaciju o vašem proizvodu ili usluzi.

Više detalja o ponudi saznajte na 24sata ponuda za članove (morate biti ulogirani na webu za članove da biste otvorili ponudu) ili se javite na podrska.clanovima@glaspoduzetnika.hr.