Edukacije i konferencije

Kroz različite inicijative, edukacije i događanja, trudimo se biti podrška poduzetnicima na njihovom putovanju prema uspjehu. Naš cilj je potaknuti rast i uspjeh poduzetnika te im pružiti pomoć u svim fazama njihovog poduzetničkog puta. Ne želimo da financijska sredstva stoje na putu educiranosti poduzetnika i zato su sva događanja u našoj organizaciji za članove udruge BESPLATNA.


Od svojih početaka pa do danas nudimo razne edukacije, seminare i radionice, a često organiziramo i panele gdje uspješni poduzetnici kroz razgovor dijele svoja iskustva iz svijeta poslovanja.   


LinkedIn Local Zagreb

U organizaciji s Dijanom Novak Krešić organiziramo LinkedIn Local Zagreb koji okuplja ljude iz stvarnog svijeta iza LinkedIn profila. Ovo je prilika za neobavezno druženje, networking i upoznavanje, a teme koje se protežu su content marketing, newsletteri, kreativni procesi, prodaja, osobno brendiranje, kako započeti svoj biznis, fotografiranje i sl. 
UGP x BC5

U suradnji s Business Clubom 5 organiziramo razgovore s poduzetnicima koji su postigli značajan uspjeh na svom poduzetničkom putu. Tamo se dijele osobne i poslovne priče, te izazovi koji opisuju život jednog poduzetnika. Neki od gostiju koji su s nama u 2023. podijelili svoje životne priče su Lana Šiljeg, Anđa Marić, Danko Bačelić, Dražen Oreščanin i Anita Cvetić Oreščanin,a stručna predavanja su održali Vuk Vuković, Aco Momčilović i odvjetnici iz odvjetničkog ureda Porobija&Špoljarić. 
Radionice u Bird Incubatoru

Kroz praktične radionice potičemo kreativno razmišljanje, rješavanje problema i razvoj ključnih vještina koje poduzetnicima mogu pomoći u izgradnji uspješnog poslovanja. Kako upravljati timovima, prodajni procesi, kako do kvalitetnog contenta, investiranje i sl. 
UGP konferencija i donatorska večera

Organiziramo UGP konferenciju i donatorsku večeru na kojoj se poduzetnici mogu povezati s vrhunskim stručnjacima, umrežiti se s drugim poduzetnicima i dobivati najnovije informacije o trendovima i inovacijama u svijetu poduzetništva, a kupnjom ulaznice doniraju se sredstva za nastavak rada udruge.
Internacionalizacija poslovanja


Canton Fair - China Import and Export Fair

Canton Fair jedan od najvećih i najvažnijih trgovinskih sajmova na svijetu. Udruga Glas poduzetnika organizirat će odlazak delegacije hrvatskih poduzetnika na ovaj sajam gdje će članovi Udruge imati priliku prezentirati svoje proizvode, ali i informirati se o mogućnostima suradnje. 


Sajam se održava u Kantonu (Guangzhou) u Kini dva puta godišnje - u proljeće i jesen. S više od 60.000 izlagača, stotine tisuća posjetitelja i preko 1.200.000 četvornih metara izložbenog prostora, Canton Fair predstavlja pravu trgovinsku meku.
Sve naše evente možete pratiti putem društvenih mreža Facebook, Instagram i LinkedIn, a prijave na evente primamo putem maila: info@glaspoduzetnika.hr