Tjedni newsletter 1.6.

Novi ponedjeljak, novi pregled planiranih i prethodnih aktivnosti, ali i nešto što smo svi željno iščekivali.

Posted by on June 02, 2020

Cijeli newsletter možete pogledati na: Newsletter 1.6.

TJEDAN PRED NAMA

UGP TV LIVE SHOW

Od ponedjeljka, 1.6. počinje nešto što smo svi čekali – UGP TV Live Show! U showu koji ćete moći pratiti uživo na Facebook stranici UGP-a i Rplusa, kao i na mnogim portalima, pretrest će se teme prošlog tjedna i najaviti aktivnosti za sljedeći tjedan.
Voditelj programa je Petar Štefanić, a ovog ponedjeljka pridružit će mu se Hrvoje Bujas + gost iznenađenja!
Za glazbenu podlogu zaduženi su neponovljivi Soul Fingersi. Gledatelji će cijelo vrijeme moći postavljati i pitanja putem FB grupe udruge Glas poduzetnika.

Rezervirajte ponedjeljak večer, pozovite partnere i prijatelje i budite uz UGP TV! Linkovi za streaming:

FACEBOOK GLAS PODUZETNIKA

FACEBOOK RPLUS

OVDJE ŠTITI UGP

Od danas svi naši članovi kojima inspekcija dolazi u nadzor mogu nam se obratiti u slučaju neopravdanog postupanja.
UGP je osigurao pravnu podršku pri razmatranju njihovih zahtjeva i postupanja inspektora. Članovi će dobiti i savjete za sljedeće korake u postupku. A o svakom pokušaju nepravednog i neopravdanog zatvaranja njihovih objekata obavijestit ćemo javnost.
Uz to, članovi UGP-a mogu zatražiti i svoju naljepnicu “OVDJE ŠTITI UGP” koji će moći zalijepiti na svoja ulazna vrata, kako bi svi znali da su članovi udruge od 11 000 članova koja neće šutjeti na bilo kakvu vrstu neutemeljenog postupanja prema njima. Nijedan srednji, mali i mikro poduzetnik i obrtnik više nije sam!

ZATRAŽI NALJEPNICU

PRIJAVI INSPEKTORA

NOVA WEB STRANICA

Najavljujemo je već neko vrijeme, ali samo što nije gotova! Privodimo kraju posljednje detalje nove web stranice na kojoj ćete se moći prijaviti i ostvariti još više pogodnosti kao članovi naše udruge

BUDI I TI NAŠ MEGAFON

Za sve članove pripremili smo PDF obrasce za prijavu u članstvo koje možete preuzeti, isprintati i postaviti u svojim objektima i lokalima. Prešli smo velikih 11.000 članova, ali idemo dalje.

PREUZMI OBRASCE

ODBOR ZA ŽENE PODUZETNICE UGP-A I GALA VEČERA NAJBOLJIH HRVATSKIH PODUZETNICA

Glas poduzetnika osniva Odbor za žensko poduzetništvo u kojem ono neće biti samo žensko pitanje, nego pitanje i muškaraca i žena. Prva aktivnost nam je suradnja s  Women in Adria na projektu Nagrade najboljim poduzetnicama koji kreće s Večerom najboljih hrvatskih poduzetnica na kojoj ćemo ugostiti i ministre i porazgovarati o izazovima pred hrvatskim gospodarstvom. Ne propustite ovu priliku za druženje uživo nakon dugo vremena.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

TJEDAN IZA NAS

UGP LEAKS

U našem prvom UGP Leaksu razotkrili smo tko stoji iza izrade HOK Smart Service aplikacije koja je podigla mnogo prašine prošli tjedan. Riječ je o tvrtki Muzika i to d.o.o. koja NIJE registrirana ni za jednu djelatnost povezanu s informatikom. Prije nekoliko dana snimljena je i zajednička fotografija vlasnika te tvrtke s predsjednikom HOK-a, Dragutinom Ranogajcem te Anom Mandac, pomoćnicom ministra gospodarstva, koja je dan nakon fotografije bila uhićena.

UGP LEAKS

ZATRAŽILI SMO TRANSPARENTNOST U KORIŠTENJU EU SREDSTAVA

Čak 10 milijardi eura trebalo bi pripasti Hrvatskoj u okviru europske pomoći za spas gospodarstva. Kao i uvijek dosad, tražimo pravednost te potpunu transparentnost u raspodjeli tih sredstava.

TRANSPARENTNO KORIŠTENJE SREDSTAVA

PROTIV SEKTORSKE DISKRIMINACIJE U MJERAMA

Uputili smo dopise Ministarstvu rada i mirovinskog sustava gdje tražimo jednaka prava za sve djelatnosti kod donošenja novih mjera, gdje jedini uvjet za mjere mora biti pad prometa veći od 50%.

PROTIV SEKTORSKE DISKRIMINACIJE

DOPIS MINISTARSTVU I HZZ-U O POTPORAMA

Poslali smo listu naših članova koji još uvijek nisu dobili potpore Ministarstvu rada i HZZ-u. Obrada njihovih podataka je u tijeku i čekamo odgovor od kojeg nećemo odustati. U međuvremenu nam je dio članova javio kako su im sjele potpore za travanj.
 

Na putu prema Hrvatskoj 2.0,
Vaš Glas poduzetnika