Čestitamo postali ste pridruženi član UGP-a

Posted by on June 19, 2020

Hvala Vam što ste prepoznali rad Glasa poduzetnika i što ste nam se odlučili priključiti. Zajedničkim snagama ćemo omogućiti oporavak Hrvatskog gospodarstva i izgraditi zdrave temelje za bolju, učinkovitiju i pravedniju Hrvatsku – Hrvatsku 2.0.

Putem maila koji ste naveli u prijavi ćemo Vas povremeno obaviještavati o bitnim aktivnostima Glasa poduzetnika te o načinima kako možete doprinijeti radu Udruge i pomoći u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.
U narednom periodu planiramo uvesti i nove kanale podrške kao i dodatne benefite za članove Udruge.

Kako se postaje redovnim članom u udruzi pročitajte u Statutu u članku 12. (Redovnim članom može postati svaka fizička ili pravna osoba koja prihvaća odredbe ovog Statuta te je već upisana kao podupirući član Udruge, a svojim osobnim radom doprinosi ili može doprinijeti ostvarivanju ciljeva Udruge.)

Na ovoj internet stranici možete pronaći statut, ciljeve i ostale bitne dokumente i informacije vezane za rad Udruge.

Kao što smo najavili, udruga se neće financirati iz članarina. Želja nam je pokazati hrvatskoj javnosti da postoje bolji poslovni modeli od prisilnog plaćanja članarina sustavima koji svoj posao ne rade kako bi trebali.

Rad Udruge financirat ćemo DONACIJAMA.

Kad se kao član imate kome obratiti u problemu, kad znate tko vas zastupa i kad smo dostupni za vas na raznim mrežama i platformama, kad osjetite da se borimo za svakoga od vas, znamo da ćete sukladno svojim mogućnostima pomoći radu udruge kroz donaciju. Svatko koliko može. Na taj način članarina neće biti potrebna da bi se financirao rad udruge. 

Oni koji nisu u mogućnosti uplatiti donaciju, ne brinite. Naš cilj je da svaki poduzetnik, obrtnik, samostalni djelatnik, iznajmljivač, udruga, ured, ordinacija, OPG-ovac, paušalac, i svi njihovi zaposlenici postanu stabilni u svom poslovanju, da brinu o svojim radnicima, da plaćaju redovno poreze – ali pravedne poreze. Da se nitko ne boji inspekcija ako radi pošteno.

Ako ste zadovoljni kako vas zastupamo, svatko za sebe sukladno svojim mogućnostima može uplatiti dobrovoljnu donaciju i pozvati svoje prijatelje i partnere da naprave isto. Pokažimo zajedno da nama poduzetnicima ne trebaju prisilne članarine, da mi znamo prepoznati kvalitetne borce i da sami znamo gdje naš novac najviše zastupa naše interese. 

IBAN: HR2324020061100970954 
GLAS PODUZETNIKA 
Pavletićeva ulica 1, Zagreb 
model „HR69“ i poziv na broj „00000-OIB UPLATITELJA“. 

Skenirajte 2D barkod iz Vašeg mobilnog bankarstva i
obavezno pod „poziv na broj primatelja“ unesite
model „HR69“ i poziv na broj „00000-OIB UPLATITELJA“.
Ukoliko plaćate virmanom (putem banke ili internet bankarstva) – virman za uplatu u PDF formatu možete skinuti u dokumentima.

Mi se obvezujemo se na potpunu transparentnost u prikazivanju troškova i optimizirano trošenje pristiglih donacija isključivo u svrhu postizanja ciljeva koje ćemo transparentno komunicirati.  Na ovoj poveznici pogledajte transparentne financije

Svatko može donirati sukladno svojim mogućnostima, od jedne kune nadalje, a mi smo pripremili donacijske pakete kako bi vam se i zahvalili sljedećim znakovima pažnje:

  • 1 kn – 299 kn – Donator – status donatora organizacije
  • 300 kn – 499 kn – Glasni donator – uz status donatora, dobiva platnenu zaštitnu masku Udruge Glas Poduzetnika
  • 500 kn – 999 kn – Megafon donator – uz status donatora, dobiva majicu Udruge Glas Poduzetnika
  • 1.000 kn – 4.999  kuna – Super glasni Megafon donator – uz status donatora, dobiva platnenu zaštitnu masku, majicu i potpisanu zahvalnicu Udruge Glas Poduzetnika
  • 5.000 kn ili više – Urlik Glasa Poduzetnika – uz status donatora, dobiva gostovanje i predavanje nekoga od čelnika Udruge Glas Poduzetnika na vlastitom eventu donatora (zaštitna maska, majica i potpisana zahvalnica su naravno uključeni 🙂

U međuvremenu, ako već niste – učlanite se u našu Facebook grupu ovdje i zapratite nas na našoj Facebok stranici ovdje.

Naš statut možete pročitati ovdje.

Dodatno možete pomoći na nekoliko načina: Proširite naš poziv u udrugu da se što više vaših partnera učlani. Što nas je više to nas vlast čuje glasnije – https://glaspoduzetnika.hr/uclani-se/ Javljajte nam se putem FB grupe, dajte konstruktivne prijedloge, podijelite s nama što vi pokušavate napraviti za sebe i svoje radnike u ovoj krizi bez obzira na mjere koje država poduzima.

Dodajte bedž na svoj web i u potpis svoga maila i time ponosno istaknite da ste član Glasa poduzetnika. Nek se naš glas daleko čuje. 

Preuzmite Bedževe u dokumentima.

Javljajte nam se putem FB grupe, dajte konstruktivne prijedloge, podijelite s nama što vi pokušavate napraviti za sebe i svoje radnike u ovoj krizi bez obzira na mjere koje država poduzima. 

Na putu prema Hrvatskoj 2.0,
Vaš Glas poduzetnika