17. studeni 2020.

UGP ostvario partnerstvo s tvrtkom Telemach Hrvatska

Mnogobrojne mogućnosti za članove udruge

Suradnja kojom se želi postići promjena na poduzetničkoj sceni

Udruga Glas poduzetnika i Telemach Hrvatska, jedna od najvećih telekomunikacijskih kompanija u Hrvatskoj ostvarile su partnerstvo. Ističemo da je Telemach Hrvatska tvrtka za koju smo prepoznali da dijeli našu želju za promjenama i boljim mogućnostima za poduzetnike. Kroz novu suradnju članovima Udruge ponudit će se mnoge pogodnosti i specijalne ponude.

Navodimo kako UGP već pola godine radi na ostvarivanju partnerstva s različitim organizacijama i s tvrtkama u Hrvatskoj. Cilj je kroz partnerstva i suradnje ostvariti pogodnosti i ponude za naše članove kako bi im maksimalno olakšali poslovanje. Upravo iz toga razloga, odlučili smo surađivati s Telemachom Hrvatska koji konstantno razvija svoju ponudu i poslovanje. Smatramo da je ova suradnja ključna za stvaranje što povoljnijeg ekosustava za poslovanje mikro, malih i srednjih poduzetnika. Drago nam je što je ovako velika tvrtka prepoznala nas kao pravi glas poduzetnika i obrtnika.

„UGP vidimo kao hrabru poduzetničku platformu koja svojim svakodnevnim aktivnostima olakšava poduzetničke izazove, a time ujedno potiče pozitivne promjene u realnom sektoru. Telemach Hrvatska, kao i UGP, prepoznaje kako su obrtnici, mikro, mali i srednji poduzetnici pokretači i važan stup hrvatskoga gospodarstva. UGP ovom suradnjom dobiva snažnog telekomunikacijskog partnera koji može pružiti podršku brojnim poduzetnicima. Pripremili smo niz pogodnosti u našoj atraktivnoj, transparentnoj i jednostavnoj ponudi koja omogućava neograničenu komunikaciju uz potpunu kontrolu troškova.“ – rekao je Dejan Džabirski, voditelj odjela poslovne prodaje, Telemach Hrvatska.

„UGP je udruga mikro, malih i srednjih poduzetnika i kao što smo vodeća snaga u Hrvatskoj koja predlaže i pokreće reforme u društvu, javnoj i lokalnoj upravi, tako smo vodeći i u brizi za naše članove te u digitalizaciji poslovanja. Suradnja s Telemachom Hrvatska koju objavljujemo danas prva je u nizu koje ćemo imati s vodećim dobavljačima roba i usluga za poduzetnike u Hrvatskoj, koje će omogućiti članicama UGP-a dobivanje komercijalnih uvjeta koje pojedinačno ne bi mogli dobiti i ostvarivanje značajnih ušteda u poslovanju. Ovom prilikom u ime udruge i svih članova želim zahvaliti Telemachu Hrvatska što je prepoznao priliku za suradnju i podršku koju su nam pružili.“ – rekao je Dražen Oreščanin, izvršni direktor udruge Glas poduzetnika.

Pozivamo sve naše članove da se već danas informiraju o posebnim ponudama koje mogu ostvariti na našoj web stranici.

Postani član UGP-a

Neka se i tvoj glas čuje

Učlani se