16. srpanj 2021.

Poziv na konferenciju za novinare u organizaciji udruge Glas poduzetnika povodom pokretanja ustavne tužbe

UGP UZ PODUZETNIKE IZ NAJPOGOĐENIJIH SEKTORA

Na konferenciji za medije predstavljena će biti ustavna tužba koju pokreću tvrtke iz najugroženijih sektora uz potporu udruge Glas poduzetnika

Udruga Glas poduzetnika poziva vas na konferenciju za medije na kojoj će se predstaviti uručivanje Zahtjeva za mirno rješenje za pet tvrtki iz najugroženijih sektora Županijskom državnom odvjetništvu kao prvi korak u postupku koji je pokrenut zbog diskriminatornih odluka Stožera CZ i neadekvatnih ekonomskih mjera Vlade RH.

Konferencija za medije održat će se u utorak 20. srpnja 2021. u caffe baru Egoist, Veslačka 17, s početkom u 11:30 sati.

Na konferenciji će se medijima i javnosti obratiti predstavnici tvrtki iz najugroženijih sektora, odvjetnički ured Matić i partneri d.o.o. te predstavnici udruge Glas poduzetnika.

Udruga Glas poduzetnika financira i logistički potpomaže tužbu koju podiže renomirani odvjetnički ured Matić i partneri d.o.o. iz Zagreba u ime pet tvrtki iz najugroženijih sektora - povremeni prijevoz putnika, putničke agencije, ugostiteljstvo, sezonski obrtnici, a zbog diskriminatornih odluka Stožera CZ i neadekvatnih ekonomskih mjera Vlade RH.

Za navedene tvrtke tražit ćemo adekvatno obeštećenje jer nakon više od godinu dana pregovaranja, pozivanja na dogovor i predlaganja rješenja Vladi RH, nismo naišli na razumijevanje vladajućih niti su nam ponuđene druge opcije.

Nakon konferencije pozivamo vas na kavu i druženje.

Ljubazno molimo da kratkim e-mailom ili porukom potvrdite svoj dolazak.

Postani član UGP-a

Neka se i tvoj glas čuje

Učlani se