Novosti

Što je novo u UGPu

Prava fizičkih i pravnih osoba na ostvarivanje povrata preplaćenih iznosa od banaka s osove ništetnih ugovora o kreditu/leasingu u švicarskim francima(CHF)


Uvodimo li porez na sposobnost?

Glas poduzetnika upozorava na smislenost poreza na ekstra profit

Udruga Glas poduzetnika na WEgate Summit-u i Upravnom odboru ESBA-e

Nakon dvije godine korone održan prvi sastanak “u živo” Upravnog odbora ESBA-e i WEgate Summit posvećen ženskom poduzetništvu

Ne, nećemo platiti!

Država naplatila papir koji je već dala, odnosno želi se naplatiti konverzija valute u sudskom registru po cijeni od 2500kn za javnobilježničke usluge. UGP kaže: Ne može!

U sklopu ovogodišnje Ambiente UGP organizirala konferenciju Build your business

Stručnjaci iz UGP-ovog odbora za arhitekturu i graditeljstvo na konferenciji BUILD YOUR BUSINESS održali su veoma zanimljiva i korisna predavanja te podijelili svoja iskustva iz prakse.

Ograničene mogućnosti financiranja neprofitnih organizacija

Prema podacima ureda za udruge iz 2020.god, u Hrvatskoj je registrirano preko 51.000 neprofitnih organizacija (socijalne, humanitarne, sportski klubovi i dr.).

Dodatne obveze za poduzetnike zbog uvođenja eura

Poduzetnici u dodatnim problemima jer uvođenje eura kao službene valute u Republiku Hrvatsku sa sobom donosi brojne promjene i prilagodbe.

Udruga Glas poduzetnika u Bruxelles-u

Udruga Glas poduzetnika, članica europskih udruženja ESBA i SME United-a 28. i 29. rujna 2022. godine uspješno je odradila sastanke s predstavnicima udruženja poduzetnika u Bruxelles-u.

KONFERENCIJA „BUILD YOUR BUSINESS“

Odlični predavači i panel rasprava

Udruge Glas poduzetnika i POMAK potpisale su Sporazum o suradnji

Potpisanim sporazumom dogovoren je zajednički nastup u inicijativama i događajima od zajedničkog interesa