JUBILARNO IZDANJE BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024.

Poslovni segment ove vrlo dinamične industrije na Beauty&Hair Expo Zagreb zastupljen je u B2B susretima u neposrednim kontaktima s dionicima iz beauty industrije.

Posted by GlasPoduzetnika on February 21, 2024


Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju. Kao poklon za sve žene, ove godine počinje na simbolični datum 08. 03. – Dan žena, i traje do nedjelje 10. ožujka na Zagrebačkom velesajmu. 

Jubilarni trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: make up-u, frizerstvu, nail dizajnu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima,.. 

Svojom tematikom sajam je namijenjen jednako profesionalcima kao i širokoj publici. Posjetitelji će imati priliku pronaći svoju formulu za proljetni makeover iz bogate izložbene ponude na sajmu i odabrati najbolje za sebe. Mnoštvo kozmetičkih proizvoda i usluga, modni dodaci te opuštanje na mnogobrojnim tretmanima bit će još pristupačniji uz najavljene prigodne sajamske popuste i besplatne savjete prisutnih stručnjaka.

Poslovni segment ove vrlo dinamične industrije na Beauty&Hair Expo Zagreb zastupljen je u B2B susretima u neposrednim kontaktima s dionicima iz beauty industrije te je čvrsto pozicioniran kao mjesto povezivanja s relevantnim dobavljačima i kolegama iz struke, razmjenu mišljenja i iskustva te prezentaciji noviteta.

Uz izložbeni program, najavljujemo stručan i zanimljiv popratni program. Pozivamo Vas na panel raspravu pod nazivom “Pogled na održivo poslovanje u beauty industriji” koja će se održati u nedjelju, 10.3.2024. u 14 sati u konferencijskoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Panel rasprava se održava u sklopu sajma Beauty & Hair Expo Zagreb. 


Panelisti će razgovarati o promjenama koje je potrebno uvesti u 2024. godini kako bi beauty industrija uistinu doživjela svoj procvat. Regulacija stope PDV-a, omogućavanje paušala isključivo za samozaposlene osobe i regulacija jednostavne maloprodaje za frizerske i kozmetičke salone samo su neke od tema koje će otvoriti uspješni poduzetnici iz beauty industrije - Kristina Ulaković, Ivica Pavlačić, Sanja Varlaj i Jadranka Pezo zajedno s moderatoricom Ivanom Matić. Prijavite se putem maila info@glaspoduzetnika.hr i pridružite nam se!

U sklopu višednevnog događanja održat će se Državno prvenstvo frizera i kozmetičara, ali i natjecanja za učenike strukovnih škola te niz zanimljivih panela i rasprava – programi koji će privući najbolje domaće talente iz frizerskog i kozmetičkog svijeta, pružajući im priliku da pokažu svoje vještine i kreativnost. 

Posebno atraktivan dio programa bit će show i stručna radionica koju će voditi Farrukh Shamuratov, međunarodno poznati i priznati frizer, stilist i vizažist. Shamuratov će prvi put publici u Hrvatskoj prezentirati najnovije metode u svijetu frizera i kozmetičara. 

Program će obogatititi radionica za kozmetičare koju će voditi Pei Wang, stručnjakinja za medicinsku kozmetiku iz Kine te dobitnica zlatne medalje na Worldskills 2022 Special Edition i drugih međunarodno priznatih nagrada. 

Pozivamo vas na „najljepšu priču“ Zagrebačkog velesajma, beauty eventa koji se ne propušta, i koji istovremeno slavi ljepotu i donosi nove, inspirativne trendove. 

Za više informacija posjetite službene stranice Zagrebačkog velesajma i društvene mreže Zagrebačkog velesajma.