Održana je konferencija "Banka i telekomunikacije: izazovi i mogućnosti za poduzetnike"

Posted by GlasPoduzetnika on November 27, 2023

Prošlog petka, 24.11.2023., održana je konferencija za poduzetnike pod nazivom "Banka i telekomunikacije: izazovi i mogućnosti za poduzetnike" u sklopu sajma interijera Design District u Rovinju. Veliki doprinos događaju dali su predavači iz Nina Goleš iz Erste banke i Ivan Perić iz A1, informirajući sudionike o uslugama koje mogu unaprijediti poslovanje poduzetnika.


Konferenciji se pridružio i Krešimir Sočković, koji je s publikom podijelio dragocjene savjete o unaprjeđenju komunikacije s poslovnim partnerima dok je Ivana Rumac, stručnjakinja iz HR područja govorila o odgovornosti kao motivaciji zaposlenika. Kristian Korunić zaključio je set predavanja informacijama o procesu prijave za digitalne vaučere, kojima poduzetnici ubrzati i potaknuti rast svog poslovanja. Završetak konferencije označila je panel rasprava o aktualnoj temi - kako pronaći kvalitetnog partnera za suradnju u današnjem poslovnom okruženju. Panelisti Snježana Mamuzić Krpan (Erste banka), Ivan Perić (A1), Danko Bačelić (Bačelić d.o.o.), Ivana Rumac (Rumac Solutions) i Krešimir Sočković (Communicato) otkrili su koje su kvalitete najbitnije pri odabiru suradnika i partnera za suradnju. 


Veliko hvala svim predavačima i panelistima na njihovim vrijednim doprinosima, kao i domaćinima koji su omogućili održavanje konferencije. Posebno se zahvaljujemo i svim sudionicima koji su odvojili svoje vrijeme kako bi bili dio ovog događaja.