Program konferencije i donatorske gala večere UGP-a

Posted by Admin2 on November 24, 2022

NE PROPUSTITE! 

13.12.2022. 


KONFERENCIJA I DONATORSKA GALA VEČERA UGP-a


𝐒𝐯𝐞 𝐣𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐯𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐚 𝐝𝐨 najvećeg 𝐨𝐤𝐮𝐩𝐥𝐣𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐩𝐨𝐝𝐮𝐳𝐞𝐭𝐧𝐢𝐤𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞!

13. prosinca 2022. UGP organizira konferenciju i donatorsku gala večeru.

Konferencija će se održati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma s početkom u 17 sati, nakon čega slijedi donatorska gala večera u restoranu Gastro Globus s početkom u 20 sati.

𝑱𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒍𝒊 𝒐𝒔𝒊𝒈𝒖𝒓𝒂𝒍𝒊 𝒔𝒗𝒐𝒋𝒆 𝒖𝒍𝒂𝒛𝒏𝒊𝒄𝒆?

Svoje ulaznice možete nabaviti:

  1. donacijom

  2. putem platforme Entrio


I. DIO - KONFERENCIJA

NE PROPUSTITE DEBATNI SPEKTAKL!!


PANEL “HRVATSKA MOŽE BOLJE!”

Žustre rasprave Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa uvijek su bile nabijene energijom i praćene budnim medijskim okom. Iako se činilo da dodirnih točaka između njihovih stavova nema, zajednički cilj je uvijek bio jednak -  Hrvatska može i mora bolje! 


Mogu li se konačno složiti oko gospodarskog smjera kojim bi Hrvatska trebala ići? Ili se njihova mišljenja i stavovi i dalje razilaze? I kako to Hrvatska može bolje?Jedan na jedan Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa, uz Petra Štefanića u ulozi moderatora, zasigurno će zaokupiti pažnju svih gostiju i predstavljati vrhunac Konferencije UGP-a.  PANEL “SMALL STEPS MAKE BIG CHANGES”

Na panelu “Small steps make big changes” sastat će se izrazito uspješni poduzetnici, jedni od najboljih u svojom sektoru, i otkrit će nam svoja dugogodišnja iskustva i izazove s kojima su se susretali, kako su ih pobijedili i koja je tajna njihovog uspjeha. 

Kako mali koraci i kvalitetno poslovanje mogu dovesti do zamjetnih promjena i vrhunskih rezultata? Koja je tajna dugotrajnog uspjeha? Kako isplanirati kvalitetnu   dugoročnu strategiju i pametnim potezima osigurati održivu i uspješnu budućnost? PREDAVANJE “INVESTIRANJE U RH U VRIJEME KRIZE”

Ove jeseni i zime hrvatsko gospodarstvo čekaju brojni izazovi uslijed energetske krize u kojoj se našla cijela Europa, pa tako i Hrvatska. Koji su to ključni elementi s kojima se svakodnevno suočavamo, koje nam prednosti, ali i prepreke, donosi prihvaćanje Eura 1. siječnja 2023., i kako ispravno investirati u nadolazećoj recesijom.


Prestižni hrvatski ekonomist Vuk Vuković svojim znanjem i iskustvom pripremit će vas za sve moguće izazove koje donosi recesija. 


Ukoliko su vas ova pitanja zaintrigirala te imate i poneko vlastito, pridružite nam se na UGP-ovoj konferenciji 13.12. U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma s početkom u 17 h. 
PANEL “BUDI PODUZETNIK, BUDI ČLAN UGP-a”


Uspješni hrvatski poduzetnici i članovi UGP-a upoznat će vas s tim kako je to biti mali i srednji poduzetnik u današnje vrijeme, koji su sve izazovi, ali i prednosti  s kojima se susreću mladi poduzetnici u RH,  što članstvo u UGP-u donosi hrvatskim poduzetnicima te zašto je važno biti članom najveće udruge malih i srednjih poduzetnika i obrtnika u Hrvatskoj. 


Pripremite svoja pitanja zato što članovi UGP-a uvijek imaju spremne odgovore!PREDAVANJE “ZADRUGA GLAS PODUZETNIKA”


U Sjedinjenim Američkim Državama svaka 3. osoba član je neke kooperative, na području Europske unije riječ je o svakoj 5. osobi, dok je u Hrvatskoj ta brojka daleko od spomenutih prosjeka, a govorimo o svakoj 220. osobi. Zašto brojke u Hrvatskoj toliko odskaču od prosjeka SAD-a i EU-a? Koje pogodnosti donosi članstvo u nekoj kooperativi? Koje sve prednosti možete ostvariti kao član Zadruge Glas poduzetnika? 


Odgovore na spomenuta pitanja i još mnogo više saznajte u predavanju Borisa Podobnika, predsjednika Zadruge Glas poduzetnika na Konferenciji UGP-a. II. DIO - DONATORSKA GALA VEČERA

Drugi dio najvećeg okupljanja poduzetnika nastavit će se u restoranu Gastro Globus. Na donatorskoj gala večeri UGP-a, kao i na konferenciji, neće nedostajati zanimljivih sadržaja. U programu donatorske večere održat će se dodjela nagrada za UGP poduzetnika, antipoduzetnika, državnog službenika i novinara godine.
Nakon toga slijedi aukcija slika i originalnih crteža Dijane Novak Krešić, a atmosferu će začiniti i bogati zabavno-glazbeni program za koji su zaduženi klapa Kampanel i Positivo band.KLAPA KAMPANEL
POSITIVO BAND


GLASAJTE ZA UGP PODUZETNIKA 2022. GODINE!

Udruga Glas poduzetnika ovim putem poziva sve članove da nominiraju/predlože kandidata za UGP poduzetnika godine!


Za to nam je potrebna i vaša pomoć! Molimo vas da odaberete UGP-ovca za kojega smatrate da je svojim iskustvom i trudom ostavio traga na naše društvo, onoga koji je radom pozitivno utjecao na zbivanja u našoj državi te pokazao da su poduzetnici zaista svjetlo Hrvatske i put budućnosti.


Nominirajte osobu za koju smatrate da treba priznanje i pomozite nam pronaći UGP poduzetnika čiji poslovni uspjeh zaista zaslužuje nagradu!

GLASAJ!


GLASAJTE ZA ANTIPODUZETNIKA 2022. GODINE!

Osim što među nama ima onih poduzetnika čiji rad treba cijeniti i nagraditi, postoje i oni poduzetnici koji ne pridonose društvu, već rade samo u svoju korist i iskorištavaju svoju poziciju.


Pozivamo vas stoga da predložite kandidata za antipoduzetnika godine, za onoga koji baca ljagu na hrvatsko poduzetništvo.Koji su to poduzetnici koji su spuštali druge da bi uzdigli sebe, svojim radom poticali na negativno razmišljanje o poduzetnicima u društvu i medijima, poticali antipoduzetničku klimu te do takozvanog uspjeha došli malverzacijama i uz pomoć političkog utjecaja? 


Pomozite nam odabrati antipoduzetnika godine, onoga koji je svojim radom napravio više štete nego koristi za naše društvo!

GLASAJ!