Održana konferencija i donatorska gala večera UGP-a

KONFERENCIJA I DONATORSKA GALA VEČERA ZA PAMĆENJE

Posted by Admin2 on December 15, 2022Uz podršku donatora i članova UGP-a održana je konferencija i donatorska večera Udruge, u sklopu koje su bili organizirani paneli, prezentacije, dodjela nagrada, aukcija crteža i slika, gledanje polufinalne utakmice hrvatske reprezentacije i nastup Positivo Banda. 


U utorak, 13. prosinca 2022. godine održana je konferencija i donatorska gala večera UGP-a. Predsjednik UGP-a Hrvoje Bujas, pozdravljajući okupljene goste, prenio je svoju zahvalu svima koji su se odazvali pozivu i koji su redovito i aktivno podupirali rad Udruge. Nakon predsjednika Bujasa uvodno su se obratili i ambasador Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske Simon Thomas te, videoporukom, David Caro predsjednik ESBA-e. Konferencija je započela dodjelom nagrada te je tako nagradu za državnog službenika osvojio Tomislav Mihotić, za novinara godine - Ilija Radić,  za antipoduzetnika godine -  Vilim Ribić  te Danko Bačelić za  UGP poduzetnika godine.Bogati program ovogodišnje konferencije sastojao se od zanimljivih panela i predavanja. Konferenciju je otvorio panel  “Budi poduzetnik, budi član UGP-a” sa Silvijom Popović u ulozi moderatora  i panelistima: Ratkom Čopordom, Dankom Bačelićem, Mislavom Bašićem, Lanom Jurčević i Kristianom Korunićem. Nakon njega je uslijedio panel “Small steps make big changes” s Petrom Štefanićem u ulozi moderatora i panelistima: Stjepanom Roglićem, Damirom Vanđelićem i Andrejem Grubišićem. Nakon panela, riječ je preuzeo Boris Podobnik, predsjednik Zadruge Glas poduzetnika koji je u svom predavanju o Zadruzi Glas poduzetnika obrazložio sve prednosti članstva u zadruzi. Uloge predavača preuzeli su i Vuk Vuković s predavanjem na temu “Investiranja u RH u vrijeme recesije” te Alen Kovač, koji je u ime Erste banke održao predavanje o Ekonomskoj perspektivi – srednja Europa. Vrhunac konferencije predstavljao je debatni spektakl u obliku panela “Hrvatska može bolje” u kojem su svi prisutni pratili jedan na jedan Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa, uz Petra Štefanića u ulozi moderatora. 
Drugi dio najvećeg okupljanja poduzetnika nastavio se u restoranu Gastro Globus. Na donatorskoj gala večeri UGP-a, kao i na konferenciji, nije nedostajalo zanimljivih sadržaja. Sve je započelo gledanjem polufinalne utakmice svjetskog prvenstva Hrvatska-Argentina na velikom LED ekranu uz bogatu večeru. U programu donatorske večere održala se aukcija slika i originalnih crteža Dijane Novak Krešić, slika “Game of Colors” akademske slikarice Jasminke Škalić te ukrasna instalacija Green Living Designa. Atmosferu je na večeri začinio zabavno-glazbeni program za koji je bio zadužen  Positivo band.