KONFERENCIJA I DONATORSKA GALA VEČERA UGP-a 2023.

Pridružite nam se na najvažnijem poduzetničkom okupljanju 2023. godine

Posted by GlasPoduzetnika on November 16, 2023


Dragi članovi,

Udruga Glas poduzetnika s veseljem najavljuje predstojeću UGP konferenciju i svečanu donatorsku večeru, namijenjenu našim vjernim donatorima i članovima udruge. Konferencija će se održati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma 11. prosinca s početkom u 17 sati, nakon čega nas očekuje donatorska večera u sali restorana Gastro Globus.

Osim ugodnog druženja sa zanimljivim i uspješnim pojedincima, kao i uživanja u izvrsnoj večeri, imat ćete priliku slušati vrhunske predavače i paneliste na UGP konferenciji te se upoznati s našim aktualnim projektima, angažiranim pojedincima i podržati našu misiju daljnjeg razvoja. Na UGP konferenciji očekuju vas sljedeća predavanja i paneli:


Važno je napomenuti da je broj ulaznica ograničen, stoga vas potičemo da osigurate svoje mjesto na vrijeme i ne propustite priliku sudjelovati u najvećem okupljanju poduzetnika u 2023. godini! Early bird ulaznica iznosi 139 eura po osobi, a ulaznice osigurajte:


1. Donacijom putem KEKS Paya
  1. Otvori KEKS Pay

  2. Pritisni KEKS ikonicu 

  3. Pritisni Skeniraj QR kod

  4. Skeniraj QR kod


2. Donacijom skeniranjem bar koda 
  • IBAN: HR2324020061100970954
  • UDRUGA GLAS PODUZETNIKA
  • Ulica Republike Austrije 33, Zagreb
  • model „HR00“ i poziv na broj „00-OIB“.
  • Opis plaćanja: Donacija, ime i prezime


PETE RADOVICH: BE A WINNER


Ponosno najavljujemo jednog od ključnih inspirativnih govornika na nadolazećoj UGP konferenciji - gospodina Petera Radovicha! 🎤 


Pete je dobitnik 41 nagrade Emmy u 17 različitih kategorija, koordinator produkcije programa Inside the NFL na kanalu Paramount+ i producent prijenosa NFL-a te drugih sportskih događanja za CBS Sports. Tijekom 23 godine karijere, Pete je radio na brojnim televizijskim emitiranjima najvećih svjetskih sportskih događaja uključujući emitiranja Olimpijskih igara Super Bowl finala, Masters, Wimbledon, US Open i French Open teniske turnire te mnogih drugih.


 

PANEL: TRANSFORMACIJA HRVATSKE


Na panelu Transformacija Hrvatske očekujte dinamičnu raspravu političke i poduzetničke scene, te kako obje strane vide put ka transformaciji naše Hrvatske. 


Što je potrebno poduzeti da svi zajedno unaprijedimo ekonomiju Hrvatske? Koja je uloga poduzetnika u tome i kakve su promjene potrebne u zakonodavstvu koje bi podržale i poticale poslovanje poduzetnika?


Panelisti su Hrvoje Bujas (predsjednik UGP-a), Ivica Puljak (gradonačelnik Splita), Damir Vanđelić (Olive Yard Villas d.o.o), Dario Zurovec (gradonačelnik Sv. Nedelje), Andrej Grubišić (Grubišić i partneri d.o.o.), a panel moderira Petar Štefanić.


 

PANEL: PODUZETNICI U MEDIJIMA


Kroz priče i iskustva novinara, ali i poduzetnika, otkrijte kako mediji kreiraju priče o poduzetnicima, te kako se biraju naslovi, tonalitet i sadržaj članka kada se piše o poduzetništvu u Hrvatskoj.


Naginje li slika poduzetnika u medijima više ka onoj kontroverznoj i nedostižnoj? Daje li se dovoljno prostora u medijima za prepoznavanje poteškoća s kojima se susreću poduzetnici u Hrvatskoj? 


Na ova pitanja i mnoga druga odgovorit će nam Marko Biočina (NOVA), Ilija Radić (N1), Sandra Leskovar (HRT), Zoran Turković(24SATA) i Dražen Oreščanin (Poslovna inteligencija), a panel moderira Darko Buković.


PANEL: OBITELJSKO PODUZETNIŠTVO KAO POKRETAČ PROMJENA


Panel 'Obiteljsko poduzetništvo kao pokretač promjena' istražuje koje su snage obiteljskih tvrtki te kako one oblikuju pozitivne društvene promjene. Otkrijte kako naslijeđivanje poslova, inovacije i bliska povezanost obitelji utječu na dugoročni uspjeh njihovih firmi. 


Dovodimo vam poduzetnike koji će iz prve ruke govoriti o svim izazovima vođenja obiteljske tvrtke. Kroz njihova iskustva, saznajte kako je obiteljsko poduzetništvo ključno za izgradnju pozitivnih društvenih vrijednosti.


Panelu će se pridružiti Bačelić Danko (Bačelić d.o.o.),  Šime Gligora (Gligora) Stjepan Roglić (Orbico), Ana Lisak (Lisak Catering), Lucija Mihotić (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu), a panel moderira Petar Štefanić.


 

PANEL: DIGITALNA TRANSFORMACIJA PODUZETNIKA I NOVE TEHNOLOGIJE


Okreću li se poduzetnici novim tehnologijama kako bi unaprijedili učinkovitost, proširili tržište i stvorili konkurentske prednosti?


Panel će analizirati izazove i prilike digitalne transformacije, istražujući kako poduzetnici integriraju tehnologiju u svoje poslovanje te kako se nositi s brzim promjenama u digitalnom okruženju.


Za vas dovodimo istaknute stručnjake iz područja, Ivana Perića (A1 Hrvatska), Gorana Ličinu (Erste), Vedrana Antoljaka (stručnjak za AI u poslovanju) kao i poduzetnike Marijan Bračić (Legit), Hajdi Ćenan (airt, Cro Startup). Panel će moderirati Aco Momčilović.


 

ZADRUGA GLAS PODUZETNIKA: SNAGA UDRUŽIVANJA


Koje su prednosti Zadruge i zašto bi svaki poduzetnik trebao razmotriti koncept udruživanja s drugim poduzetnicima? Boris Podobnik, predsjednik Zadruge Glas poduzetnika predstavit će vam prednosti koje poduzetnici ostvaruju članstvom u Zadruzi, te kako su te pogodnosti utjecale na rast njihovog poslovanja. Što ne možemo sami, možemo zajedno! Pridružite nam se i otkrijte snagu udruživanja!


SOUL FINGERS


Za bogati zabavno-glazbeni program zaduženi su omiljeni SOUL FINGERSI! Rasplešite se s nama do kasnih večernjih sati i budite dio najvažnijeg i najzabavnijeg poduzetničkog eventa godine!