Konferencija: BANKA I TELEKOMUNIKACIJE - izazovi i mogućnosti za poduzetnike

Posted by GlasPoduzetnika on November 20, 2023Dragi poduzetnici!


Pozivamo vas na konferenciju "Banka i telekomunikacije: izazovi i mogućnosti za poduzetnike" koja će se održati u petak, 24.11.2023. u Rovinju i pomoći vam da pronađete nova rješenja za sigurnost i jednostavnost svog poslovanja. 


U sklopu međunarodnog sajma namještaja i uređenja interijera i eksterijera, Design District Rovinj pripremili smo predavanja koja će vas informirati o mogućnostima financiranja vaših poslovnih planova i mogućnostima besplatnog Google oglašavanja za vašu tvrtku. Osim toga očekuju vas predavanja o motivaciji zaposlenika, poboljšanju komunikacije s poslovnim partnerima te predavanja o digitalnim vaučerima za poduzetnike.


AGENDA: 


  • Erste banka: Partner malih i srednjih poduzetnika (Nina Goleš, Erste banka)

  • Prednosti Google oglašavanja za poduzetnike (Ivan Perić, A1)

  • Odgovornost kao motivacija u vođenju zaposlenika (Ivana Rumac, Rumac solutions)

  • Poboljšajte svoju komunikaciju s poslovnim partnerima (Krešimir Sočković, Communicato)

  • NPOO: Digitalni vaučeri za poduzetnike (Kristian Korunić, Moneo savjetovanje)

  • Panel rasprava: Kako odabrati najboljeg partnera za uspjeh na tržištu (Snježana Mamuzić Krpan, Erste banka; Ivan Perić, A1; Danko Bačelić, Bačelić d.o.o.; Ivana Rumac, Rumac Solutions; Krešimir Sočković, Communicatio)

Pridružite nam se 24.11.2023. od 15:30 do 17:30 u Rovinju, a za besplatnu ulaznicu potrebno je prijaviti se na info@glaspoduzetnika.hr. Vidimo se!