BEAUTY AND BUSINESS CONFERENCE 2023

UGP organizira konferenciju Beauty&Business u sklopu Beauty & Hair Expo 2023 na Zagrebačkom velesajmu

Posted by admin1 on March 06, 2023


PROGRAM KONFERENCIJEVjekoslav Špoljarić,  Rukovoditelj Odjela za aktivnu politiku zapošljavanja HZZ-a, održat će predavanje MJERE ZA PODUZETNIKE U USLUŽNIM DJELATNOSTIMA u kojemu će predstaviti aktivne mjere zapošljavanja u uslužnim djelatnostima i objasniti tko su prihvatljivi prijavitelji te koji su sve uvjeti za dobivanje potpora. 

 


Maja Baričić i Matea Maras iz sektora prodaje i upravljanja prodajnom mrežom Erste Card Cluba-a će na prezentaciji na temu MOGUĆNOSTI PLAĆANJA I USLUGE ECC-a SOFTPOS predstavit će posebnu ponudu poslovnih kartica namijenjenu manjim poduzećima, obrtnima te samostalnim djelatnostima. Poslovne kartice uz sebe vežu pogodnosti koje će vam donijeti uštede i olakšati praćenje troškova poslovanja. Uz kartice, Olja Labus će predstaviti jedinstveno rješenje za prihvat kartičnih transakcija - ECC SoftPOS aplikaciju. Aplikacija je  besplatna i potpuno sigurno pretvara Vaš mobitel ili tablet u POS uređaj. Ivana Ožegović, članica Nadzornog odbora UGP-a održat će predavanje na temu POBOLJŠAJTE SVOJE POSLOVANJE u kojem će istaknuti zašto je dobro biti informiran o novim aktualnim propisima i odlukama Vlade RH kojima možete optimizirati svoje poslovanje. Budući da svaka optimizacija poslovanja kreće od urednog vođenja knjiga, reći će nam i zašto je bitno odabrati dobrom knjigovođu. Krešimir Sočković će nam na svom predavanju KOMUNIKACIJA S KLIJENTIMA I POSLOVNIM PARTNERIMA objasniti zašto je komunikacija važna, kako postići dobru komunikaciju te kako njome možemo zadržati stare ali doći i do novih klijenata Klara Banek s Govorničke akademije održat će predavanje BEAUTY TRENDOVI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA u kojem će nam reći zašto je komunikacija na društvenim mrežama bitna za uspjeh na tržištu, kako svoje usluge približiti klijentima te kako stvoriti prepoznatljivi imidž tvrtke će vas istaknuti od konkurencije. Također, reći će nam i kako prepoznati trendove u beauty industriji na društvenim mrežama i na koji način ih implementirati u svoje poslovanje. Liljana Kukec će održati predavanje na temu FRANŠIZE U BEAUTY INDUSTRIJI na kojoj će nam ispričati kako je to biti zastupnik određenog branda, te koje su sve prednosti, ali i zamke franšiznog poslovanja. 


Stručnjaci i frizerske i kozmetičke struke podijelit će nam svoja iskustva i izazove u svakodnevnom poslovanju, kao i  najnovijim trendovima u beauty industriji. Kako kvaliteta usluge, proizvoda, ali i odnosa s klijentima utječe na vaš imidž i uspjeh na tržištu saznate u panelu POKAZATELJI KVALITETE U BEAUTY INDUSTRIJI u kojem sudjeluju eminentna imena beauty scene. U panelu sudjeluju: Ivica Pavlačić, Ljiljana Kukec, Sanja Varlaj, Antonija Trtinjak, Ivica Zanetti, a panel će moderirati Ivana Matić.