Doniraj

Dragi članovi udruge Glas poduzetnika,
simpatizeri, podržavatelji i oni koji će nam se tek pridružiti, kao što smo najavili, udruga se neće financirati iz članarina. Želja nam je pokazati hrvatskoj javnosti da postoje bolji poslovni modeli od prisilnog plaćanja članarina raznim sustavima koji svoj posao ne rade kako bi trebali.

Rad udruge Glas poduzetnika financirat ćemo DONACIJAMA.

IBAN: HR2324020061100970954
GLAS PODUZETNIKA
Ulica Republike Austrije 33, Zagreb
model „HR00“ i poziv na broj „00000-OIB UPLATITELJA“.

Ili kliknite ovdje, ispunite podatke i dobit ćete na mail podatke za uplatu: KLIK NA FORMU

100 kn

300 kn

500 kn

1000 kn

Skenirajte 2D barkod iz Vašeg mobilnog bankarstva i
obavezno pod „poziv na broj primatelja“ unesite
model „HR99“ i poziv na broj „00000-OIB UPLATITELJA“.
 

Kad se kao član imate kome obratiti u problemu, kad znate tko vas zastupa i kad smo dostupni za vas na raznim mrežama i platformama, kad osjetite da se borimo za svakoga od vas, znamo da ćete sukladno svojim mogućnostima pomoći radu udruge kroz donaciju. Svatko koliko može. Na taj način članarina neće biti potrebna da bi se financirao rad udruge. Oni koji nisu u mogućnosti uplatiti donaciju, ne brinite. Naš cilj je da svaki poduzetnik, obrtnik, samostalni djelatnik, iznajmljivač, udruga, ured, ordinacija, OPG-ovac, paušalac, i svi njihovi zaposlenici postanu stabilni u svom poslovanju, da brinu o svojim radnicima, da plaćaju redovno poreze – ali pravedne poreze. Da se nitko ne boji inspekcija ako radi pošteno.

Ako ste zadovoljni kako vas zastupamo, svatko za sebe sukladno svojim mogućnostima može uplatiti dobrovoljnu donaciju i pozvati svoje prijatelje i partnere da naprave isto. Pokažimo zajedno da nama poduzetnicima ne trebaju prisilne članarine, da mi znamo prepoznati kvalitetne borce i da sami znamo gdje naš novac najviše zastupa naše interese. 

Donacijama ćemo financirati profesionalizaciju rada Udruge i aktivnosti koje nas vode prema postizanju naših ciljeva. 

Mi se obvezujemo se na potpunu transparentnost u prikazivanju troškova i optimizirano trošenje pristiglih donacija isključivo u svrhu postizanja ciljeva koje ćemo transparentno komunicirati.  

Postani član UGP-a

Neka se i tvoj glas čuje

Učlani se