Doniraj

Dragi članovi udruge Glas poduzetnika,
simpatizeri, podržavatelji i oni koji će nam se tek pridružiti, kao što smo najavili, udruga se neće financirati iz članarina. Želja nam je pokazati hrvatskoj javnosti da postoje bolji poslovni modeli od prisilnog plaćanja članarina raznim sustavima koji svoj posao ne rade kako bi trebali.

Rad udruge Glas poduzetnika financirat ćemo DONACIJAMA.

IBAN: HR2324020061100970954
GLAS PODUZETNIKA
Pavletićeva ulica 1, Zagreb
model „HR69“ i poziv na broj „00000-OIB UPLATITELJA“.

Skenirajte 2D barkod iz Vašeg mobilnog bankarstva i
obavezno pod „poziv na broj primatelja“ unesite
model „HR69“ i poziv na broj „00000-OIB UPLATITELJA“.
Ukoliko plaćate virmanom (putem banke ili internet bankarstva) – virman za uplatu u PDF formatu možete preuzeti ovdje.

Kad se kao član imate kome obratiti u problemu, kad znate tko vas zastupa i kad smo dostupni za vas na raznim mrežama i platformama, kad osjetite da se borimo za svakoga od vas, znamo da ćete sukladno svojim mogućnostima pomoći radu udruge kroz donaciju. Svatko koliko može. Na taj način članarina neće biti potrebna da bi se financirao rad udruge. Oni koji nisu u mogućnosti uplatiti donaciju, ne brinite. Naš cilj je da svaki poduzetnik, obrtnik, samostalni djelatnik, iznajmljivač, udruga, ured, ordinacija, OPG-ovac, paušalac, i svi njihovi zaposlenici postanu stabilni u svom poslovanju, da brinu o svojim radnicima, da plaćaju redovno poreze – ali pravedne poreze. Da se nitko ne boji inspekcija ako radi pošteno.

Ako ste zadovoljni kako vas zastupamo, svatko za sebe sukladno svojim mogućnostima može uplatiti dobrovoljnu donaciju i pozvati svoje prijatelje i partnere da naprave isto. Pokažimo zajedno da nama poduzetnicima ne trebaju prisilne članarine, da mi znamo prepoznati kvalitetne borce i da sami znamo gdje naš novac najviše zastupa naše interese. 

Donacijama ćemo financirati profesionalizaciju rada Udruge i aktivnosti koje nas vode prema postizanju naših ciljeva. 

Mi se obvezujemo se na potpunu transparentnost u prikazivanju troškova i optimizirano trošenje pristiglih donacija isključivo u svrhu postizanja ciljeva koje ćemo transparentno komunicirati.  

Svatko može donirati sukladno svojim mogućnostima, a mi smo napravili i neke donacijske pakete kako bi vam se i zahvalili sljedećim znakovima pažnje:

1 kn – 299 kn – Donator – status donatora organizacije
300 kn – 499 kn – Glasni donator – uz status donatora, dobiva platnenu zaštitnu masku Udruge Glas Poduzetnika
500 kn – 999 kn – Megafon donator – uz status donatora, dobiva majicu Udruge Glas Poduzetnika
1.000 kn – 4.999  kuna – Super glasni Megafon donator – uz status donatora, dobiva platnenu zaštitnu masku, majicu i potpisanu zahvalnicu Udruge Glas Poduzetnika
5.000 kn ili više – Urlik Glasa Poduzetnika – uz status donatora, dobiva gostovanje i predavanje nekoga od čelnika Udruge Glas Poduzetnika na vlastitom eventu donatora (zaštitna maska, majica i potpisana zahvalnica su naravno uključeni 🙂

Dodatno možete pomoći na nekoliko načina: Proširite naš poziv u udrugu da se što više vaših partnera učlani. Što nas je više to nas vlast čuje glasnije – https://glaspoduzetnika.hr/uclani-se/ Javljajte nam se putem FB grupe, dajte konstruktivne prijedloge, podijelite s nama što vi pokušavate napraviti za sebe i svoje radnike u ovoj krizi bez obzira na mjere koje država poduzima.
Na putu prema Hrvatskoj 2.0,
Vaš Glas poduzetnika

Postani član UGP-a

Neka se i tvoj glas čuje

Učlani se