Doniraj za #rEvolucijuPoduzetništvaDragi članovi i prijatelji udruge Glas poduzetnika!


Ovo je priča o želji, volji i strasti ljudi koji su zajedno pokrenuli GLAS promjene koji je bio potreban mnogima - Glas poduzetnika. Ovo je priča koju Hrvatska treba i danas, priča o #rEvolucijiPoduzetništva.


Inicijativu Glas poduzetnika je pokrenula grupa poduzetnika koji su smatrali da u javnom prostoru nema dovoljno glasova iz privatnog sektora. Mjere u vrijeme COVID krize naštetile su gospodarstvu u cjelini, a posebno su pogodile samozaposlene, mikro, male i srednje poduzetnike koji zapošljavaju 70% radnika u privatnom sektoru. 


Zajedno smo se okupili i u vrlo kratkom vremenu postali snažan glas za više od 19.500 poduzetnika u Hrvatskoj. Vi ste dio te priče. Vi ste dio #rEvolucijePoduzetništva. Ohrabrili ste nas svojom podrškom i zajedno smo postigli mnogo. Zajedno s vama danas kreiramo Hrvatsku 2.0. No, naša misija nije završila. Pred nama je još mnogo posla.


Kroz poduzetnički aktivizam tražimo poreznu reformu, digitalizaciju javne uprave, smanjenje poreza na dohodak i mnoge druge promjene kako bismo stvorili povoljniji ekosustav za poduzetništvo. U 2022. bilježimo preko 50 objava za medije, preko 100 dopisa ministarstvima i preko 50 održanih sastanaka. 


Kada je naša Petrinja prolazila kroz najgore trenutke nakon  potresa, za naše poduzetnike i njihove obitelji bili smo tu. Humanitarnim akcijama prikupili smo sredstva i izgradili Centar novog života koji je postao novi dom obrtima potresom razrušene Petrinje. 


Aktivno sudjelujemo i u edukaciji poduzetnika koja odgovara njihovim potrebama - od prodaje, marketinga, financija, inovacija do upravljanja ljudskim resursima i razvijanja poslovne strategije. O tome govori i podatak da smo prošle godine sudjelovali u organizaciji 70 evenata, radionica, seminara i predavanja. 


Zato Vam VELIKO HVALA što ste bili tu i podržali nas na putovanju za bolju budućnost poduzetništva u Hrvatskoj. Sada vas pozivamo da budete dio nečeg većeg, da nam pomognete u stvaranju bolje budućnosti za poduzetnike i da zajedno ostvarimo pozitivne promjene. 


Pozivamo vas da investirate u budućnost hrvatskog poduzetništva i da se pridružite našoj fundraising kampanji! Cilj nam je prikupiti 50.000€ do kraja 2023. godine kako bismo ostvarili zajedničke ciljeve i nastavili stvarati Hrvatsku 2.0!


U nastavku možete izgenerirati kod i podatke za plaćanje:

@

Uplatiti možete skeniranjem barkoda, a svaka donacija je dobrodošla! Želimo biti najglasniji Glas poduzetnika, a s vašom podrškom to možemo postići! Zahvaljujemo vam što ste zajedno s nama pokrećete #rEvolucijuPoduzetništva!