Uspješna poduzetnička priča - Prime time komunikacije

Posted by GlasPoduzetnika on October 10, 2023Prime time komunikacije su agencija za odnose s javnošću, organizaciju evenata i video produkciju. U poduzetničku priču Nevena je ušla u ožujku 2020. godine, nekoliko dana prije lockdowna i zagrebačkog potresa. Ideja je bila u početku pružiti PR podršku partnerima na velikim festivalima poput Weekend Media Festivala i još nekoliko drugih velikih evenata. 


  • piše: Nevena Rendeli Vejzović, suosnivačica i direktorica Prime time komunikacije


Od velikih izazova do još većih klijenata

Počela sam kao suosnivačica i jedina zaposlena prije tri godine. S obzirom da je uslijedila pandemija i otkazivanje svih evenata, moj poduzetnički početak činio se kao promašaj. No, nisam imala puno izbora, nisam mogla dozvoliti da taj poduzetnički put stane prije nego je počeo. Polako sam počela osmišljavati projekte koji su u tim izazovnim okolnostima mogli biti održani, poput Festivala zdravlja u Maksimiru ili vođenja virtualnog talk showa na društvenim mrežama Miss7. 


Prva godina bila je čupava, ali dokazala sam sama sebi svoju sposobnost da se snađem u nemogućim uvjetima i već prve godine poslovali smo s dobiti. Sad nakon tri godine poslovanja, ponosno mogu reći da smo agencija koja pruža PR usluge najvećim festivalima u regiji poput Weekend Media Festivala, Weekend Food Festivala, Sunset Sports Media Festivala, Greencajta, a od prošle godine radimo i vlastiti festival Women's Weekend u Rijeci. 


Osim velikih festivala radimo i sa svjetski poznatim tvrtkama poput Skechersa i L'Oréala, no tu su naravno i domaće tvrtke poput Croatia poliklinike, turističke zajednice grada Labina i mnogi drugi. U firmi trenutno radi troje stalno zaposlenih, uz desetak vanjskih suradnika, ali planiramo se širiti i zapošljavati nove radne snage tijekom 2024. godine.“Nema nesavladivih prepreka”

Svaki novi dan na poslu me veseli jer ni jedan dan nije isti. Svaki klijent i svaki festival zahtijevaju svoj jedinstveni pristup i organizaciju. Ono što me posebno ispunjava jest prilika raditi na projektima od samog njihovog začetka pa sve do samog kraja. U tom procesu mogu pažljivo pratiti svaki korak projekta i razumjeti što je sve bilo potrebno za postizanje konačnog cilja - ali i ono najvažnije, vidjeti rezultat svog rada! 


Unatoč početnim izazovima koje nitko nije mogao predvidjeti, kao što su pandemija i potres, poduzetništvo me naučilo da nema nesavladivih prepreka. Nakon tih događaja za sebe mogu reći da sam postala još jača i odlučnija. Kako kažu: "što te ne ubije, to te ojača!"


Svima koji razmišljaju o poduzetništvu poručila bih samo jedno - go for it! Kada sam ja počinjala pitala sam se što je najgore što mi se može dogoditi? Potres i pandemija mi nisu bili na popisu :). Vjera u sebe i vlastiti posao čine velik dio uspjeha. Sve ostalo ovisi o vašem okruženju i vašoj sposobnosti suočavanja s izazovima.