Ukratko o nama

Glas Poduzetnika je udruga mikro, malih i srednjih poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i svih zaposlenika u privatnom sektoru, čiji je cilj konkretnim prijedlozima nužnih i hitnih ekonomskih mjera i reformi upućenih Vladi i državnim institucijama, ubrzanje ekonomskog oporavka cijelog društva te izgradnja zdravih temelja za Hrvatsku 2.0

Glas poduzetnika, je krenuo kao neformalna inicijativa skupine građana koja se spontano okupila u drugoj polovici ožujka 2020. godine. Inicijativa je pokrenuta od strane grupe poduzetnika koji su smatrali da u javnom prostoru nema dovoljno glasova iz privatnog sektora te da je očigledan manjak svijesti o ozbiljnosti trenutka i posljedicama koje će vrlo vjerojatno zadesiti naše gospodarstvo, a primarno za samozaposlene, mikro, male i srednje poduzetnike koji obuhvaćaju 70% radnika u privatnom sektoru. 

Komunikacija je započela kroz Facebook grupu i stranicu, gdje se u roku od 14 dana skupilo preko 45.000 članova. Inicijativu također, formalno i neformalno, podržava velik broj poslovnih udruga (Nacionalna udruga ugostitelja, HURA, Lipa, CISEX, MBA Croatia, Udruženje organizatora i realizatora događanja, Women in Adria, CRO.AI …). U ovom trenutku Inicijativa je jedina organizacija koja prati i prenosi glas realnog sektora. 

Glas poduzetnika je trenutačno najveća i najbrojnija udruga poduzetnika u Hrvatskoj.

U petak 03.04.2020. Inicijativa je postala udruga Glas poduzetnika.

Udruga Glas Poduzetnika
info@glaspoduzetnika.hr

Podrška članovima
podrska.clanovima@glaspoduzetnika.hr

 

Postani član UGP-a

Neka se i tvoj glas čuje

Učlani se